0 0
Brunkager

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

250 gram i små tern Smør
125 Gram Sirup
250 Gram Sukker
1 Spsk Kanel
1 Tsk Nellike
100 Gram hakkede Smuttede mandler
1,5 Tsk Potaske
1 Spsk ( 37 grader varmt) Vand
500 Gram Hvedemel

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Brunkager

Brunkager

  • Mellem

ingredienser

Intro:

del

brunkagerBrunkager – En ren klassiker.
Brunkager høre julen til, og smager fantastiske. Prøv denne opskrift.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Smelt følgende

kom smør, sukker og sirup ned i en tykbundet gryde.
Smelt dette ved jævn varme og under fast omrøring.
Det må ikke komme til at koge.
Kom blanding i en skål.

2
Færdig

Tilsæt

Tilsæt Nellike, Kanel, mandler.
Rør i blanding til den er ca. 28 grader.

3
Færdig

Opløs potasken

Opløs potasken i en lille skål med vandet.
Hæld det over i blanding, og rør det godt sammen.

4
Færdig

Tilsæt melet

Tilsæt melet til blandingen lidt efter lidt.
Ælt det godt.

5
Færdig

Del dejen

Del dejen op i 4 portioner, og tril dem ud til passende ruller.

6
Færdig

I fryseren

Pak de 4 ruller godt ind i film og evt. en pose.
Læg rullerne ned i fryseren i ca. 24 timer.

7
Færdig

Bag brunkagerne

Skær rullerne i tynde skiver, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
Bag brunkagerne øverst i ovnen på 175 grader i ca. 7 min.
Når brunkagerne er færdig bagte, ligges de på en bagerist til nedkøling,

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
pebernoedder
Tidligere
Pebernødder (Sprøde og lækre)
jødekager
Næste
Jødekager
pebernoedder
Tidligere
Pebernødder (Sprøde og lækre)
jødekager
Næste
Jødekager

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: