0 0
Chokoladeboller – Lækre og bløde

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
80 Gram Gær
3 dl Kærnemælk
2 dl Vand
100 Gram Sukker
1/2 stang Vaniljestang
14 Gram Salt
2 Stk Æg
150 Gram Margarine
200 Gram Chokolade
Til dejen slipper Hvedemel

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chokoladeboller – Lækre og bløde

Chokoladeboller med Kærnemælk og vanilje

ingredienser

Intro:

del

Chokoladeboller med kærnemælk og vanilje.
Lækre og bløde og så smager de fantastisk.
Prøv opskriften på chokoladeboller her.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Gær

Opløs gæren i lunet vand og lunet kærnemælk.
Tilsæt æg, margarine, sukker, vanilje og salt.

2
Færdig

Mel

Kom lidt mel i, og tilsæt chokoladen.
Tilsæt nu stille og roligt mel, til dejen slipper kanten på skålen.
Ælt dejen godt igennem.
Stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time

3
Færdig

Boller

Vej dejen af i 100 gram, og form dem til boller.
Sæt 20 stk tæt på en bageplade.
Lad dem efterhæve i 45 min,
Pensl dem med æg eller mælk, og bag dem ved 190 grader i ca 12 min.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
millionboef
Tidligere
Millionbøf
burgerboller
Næste
Hjemmelavet burgerboller
millionboef
Tidligere
Millionbøf
burgerboller
Næste
Hjemmelavet burgerboller

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: