0 0
Fastelavnsboller med fyld

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
200 Gram
1,5 dl
50 Gram
1/4 Tsk
2 Spsk
1 Tsk
1 Stk
1/4 Tsk

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fastelavnsboller med fyld

Fastelavnsboller med fyld

  • 20
  • Servere
  • Let

ingredienser

Sådan gør du:

del

Fastelavnsboller med fyld – nem, luftig og lækker.
Vi har fundet et af gode gamle opskrifter frem på fastelavnsboller.
Find opskriften lige her.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Rækkefølge:

1
Færdig

Smør,mælk og gær

Smørret smeltes og mælken tilsættes.
Blandingen afkøles lidt.
Gæren udrøres i blandingen.
Hæld det over i en skål.

2
Færdig

Dejen

æg, mel, salt, sukker og vanilja kommes i skålen.
Dejen røres godt igennem med en grydeske.
Den skal være ret lind.
Stilles til hævning i ca. 30 min et lunt sted.

3
Færdig

Kagecremen tilberedes

Vi valgte at købe en kagecreme, som vi blandede efter vejledningen bag på posen.
Kagecremen hedder Bagestabil kagecreme.

4
Færdig

Efter 30 minutter

Dejen æltes igennem og udrulles i en stor firkant, der deles ud i 20 små firkanter.
På hvert stykke lægges 1 tsk fyld.
Firkantens spidser bøjes mod midten og klemmes godt sammen.
Fastelavnsbollerne lægges med sammenføjningerne nedad på smurt plade.
Efterhæves i ca. 20 min. Pensles med æg.
Bages i forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 200 gader.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
klatkager af risengrød
Tidligere
Klatkager af risengrød
blomkaalstoast
Næste
Blomkålstoast
klatkager af risengrød
Tidligere
Klatkager af risengrød
blomkaalstoast
Næste
Blomkålstoast

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: