0 0
Forloren hare med bacon

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
500 Gram Hakket svinekød
500 Gram Hakket oksekød
2 dl Rasp
4 Stk Æg
2 Stk fint hakket Løg
1 Tsk Ribsgele
Salt og peber
300 Gram Bacon i skiver
Bouillon vand
2 Stk Grøntsagsbouillonterning
1 liter Vand
1 dl Fløde
Sovs
Meljævning
1 Spsk Ribsgele
Salt og peber

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Forloren hare med bacon

Forloren hare som bedstemor lavede den.

ingredienser

Intro:

del

Forloren hare  med bacon  – Som bedstemor lavede den.
Du får opskriften på den lækre forloren hare, og en god sovs.
Sovsen bliver lavet på ribsgele og fløde.
Du får opskriften lige her på deligour.dk.

Prøv også vores opskrift på Stegt flæsk med persillesovs

(Visited 23 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Farsen

Kom svinekød, oksekød, rasp, æg, ribsgele og løg i en skål, og rør det godt rundt.
Form det til et farsbrød, i et lille ovnfast fad.
Del baconskiverne på midten, Læg dem tæt på farsbrødet.
Brun det ved 250 Grader i 15 minutter, midt i ovnen.

2
Færdig

Bouillon vand

Bland bouillon, Vand, fløde godt sammen i en skål.
Hæld blandingen ned omkring farsbrødet og bag det videre
på 180 grader i ca. 1 time.

3
Færdig

Sovsen

Hæld bouillon vandet fra farsbrødet igennem en si, tilsæt ribsgele og bring det i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen og rør meljævner i.
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min.
Tilsæt kulør og smag til med salt og peber.
Velbekom :)

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
hindbærsnitter
Tidligere
Hindbærsnitter – De smager himmelsk
Sandkage
Næste
Sandkage
hindbærsnitter
Tidligere
Hindbærsnitter – De smager himmelsk
Sandkage
Næste
Sandkage

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: