0 0
Guldlagkage

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
Bund
Blødt 75 Gram Smør
75 Gram Sukker
3 Stk Æggeblomme
125 Gram Hvedemel
1 Tsk Bagepulver
5 Spsk Mælk
Marengs
3 Stk Æggehvider
150 Gram Sukker
Fyld
2.5 dl Fløde

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Guldlagkage

skøn blanding af blød kagebund og sprød marengs

ingredienser

Intro:

del

Guldlagkage – en rigtig klassiker.
En skøn blanding af blød kagebund og sprød marengs.
Du får opskriften på guldlagkage lige her.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Bunderne

Smør og sukker røres sammen. Æggeblommerne tilføjes og rør det godt sammen.
Kom mel og mælk i, og rør det sammen.
Tilsidst tilføjes bagepulveret og det vendes forsigtig i dejen.
Fordel dejen i 2 bageforme.

2
Færdig

Marengs

Pisk æggeblommerne stive, og tilsæt sukkeret.
læg massen oven på dejen i bageformene.
Bages på 175 grader i 25 minutter.

3
Færdig

Fyld

Pisk fløden til skum. fordel fyldet mellem de 2 bunder.
Husk at marengstoppen skal vende opad på begge bunder.
Velbekom.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
toast
Tidligere
Toast
stegt kylling i ovn
Næste
Stegt kylling i ovn
toast
Tidligere
Toast
stegt kylling i ovn
Næste
Stegt kylling i ovn

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: