0 0
Hjemmelavet medister

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

1,2 kg Koteletter
2 Spsk Salt
1 Tsk Hvid peber
1 Tsk Allehånde
0,5 Tsk Koriander
125 Gram (hakket) Spæk
0,5 Tsk Stødt ingefær
5 Stk Løg
0,5 Liter Vand
5 m Svinetarme

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hjemmelavet medister

Den gode gamle medisterpølse.

  • Let

ingredienser

Intro:

del

Hjemmelavet medister – vi måtte prøve det.
Børnene er vilde med medister – så vi gik alle i gang med projekt medister.
Stegt medister
vores  opskrift finder du her.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Kødhakkeren

Kør kød og løg igennem kødhakkeren en gang.
Tilsæt krydderierne, vand og spæk - ælt det hele godt og grundigt sammen med
hænderne.

2
Færdig

Pølsehornet

Træk tarmene på hornet, og fyld fars på maskinen (Husk at bind tarmen i enderne).
kør kødet ud langsomt og i en fast tempo - så farsen bliver fordelt jævnt i
tarmene.
Når pølserne er færdige, prikket de med en kødnål.

3
Færdig

God apetit

Medisteren er klar til at blive kogt og stegt.
Det der ikke skal bruges, pakkes blot i poser og i fryseren.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
Toppings til Wienerschnitzel
Tidligere
Toppings til Wienerschnitzel
klatkager af risengrød
Næste
Klatkager af risengrød
Toppings til Wienerschnitzel
Tidligere
Toppings til Wienerschnitzel
klatkager af risengrød
Næste
Klatkager af risengrød

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: