0 0
Jødekager

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

250 Gram Hvedemel
125 Gram Sukker
1 Tsk Hjortesalt
200 Gram (koldt) Smør
4 Spsk Sukker
2 Spsk Kanel
1 Sammenpisket Æg

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jødekager

Lækre sprøde jødekager.

  • 6
  • Mellem

ingredienser

Intro:

del

jødekager

Jødekager en klassisk julesmåkage. som smager virkelig fantastisk.
De fleste kender den sikkert, fra deres barndom. Prøv jødekager lige her.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Lav dejen

Bland mel, sukker og hjortesalt sammen i en skål.
Riv smøret i strimler og ælt dejen let sammen.

2
Færdig

Rul dejen

Rul dejen i en lang rulle, ca 5 cm tyk.
læg dejen i fryseren i ca. 1 time.

3
Færdig

Skær rullen ud

Skær rullen ud i tynde skiver.

4
Færdig

Blanding jødekagerne skal pensles med.

pisk kanel,sukker og æg sammen.

5
Færdig

pensle blandingen

Pensle blanding på de tynde skiver kager.
Drys lidt kanelsukker på hver jødekage.

6
Færdig

Jødekagerne placeres

Jødekagerne placeres nu på en bradepande med bagepapir.
Brug evt. en palet til at flytte dem med.
Kagerne bages øverst i ovnen i ca. 6 min ved 200 grader.
Når de er færdige, placeres de på en bagerist til afkøling.

7
Færdig

Tip

Hold øje med ovnen, da ovnens temperatur kan svinge.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
brunkager
Tidligere
Brunkager
havregrød
Næste
Havregrød
brunkager
Tidligere
Brunkager
havregrød
Næste
Havregrød

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: