0 0
Jordbærroulade med creme

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
Dej
3 Stk Æg
125 Gram Sukker
50 Gram Hvedemel
70 Gram Kartoffelmel
1/2 Tsk Hjortetaksalt
Fyld
200 Gram Flødeost Mascarpone
1/2 dl Flormelis
500 ml Fløde
500 Gram Jordbær

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jordbærroulade med creme

Særdeles velsmagende roulade.

ingredienser

Intro:

del

Jordbærroulade med creme – yderst velsmagende roulade.
Vi får altid denne roulade, når bedstefar holder fødselsdag.
kagen er bygget op af jordbær, og en særdeles velsmagende creme.
Det er mums!  – du får opskiften lige her.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Dejen

Pisk æggene til dejen godt sammen, tilsæt sukker og pisk det sammen til det er skummende og luftig. Sigt hvedemel, kartoffelmel og hjortesalt, vend det i dejen med en grydeske.
Beklæd en plade med bagepapir, og smør dejen ud på papiret i et jævnt lag.
Rouladen bages i ca. 9 minutter ved 200 grader.
Vend den ud på et stykke bagepapir, og læg et viskestykke over.

2
Færdig

Fyld

Pisk flødeost, flormelis og piskefløde sammen til en tyk og luftig creme. Skær de rengjorte jordbær i mindre stykker, og vend dem ned i flødecremen.

3
Færdig

Rouladen

Smør massen ud på rouladen, og rul den sammen på den lange led.
Drys til sidst rouladen med sigtet flormelis.
Sæt evt. nogle jordbær som pynt ovenpå rouladen.
Velbekom

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
blomkål
Tidligere
Blomkål
broccolisalat
Næste
Broccolisalat
blomkål
Tidligere
Blomkål
broccolisalat
Næste
Broccolisalat

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: