0 0
Klassisk Øllebrød

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
250 Gram Rugbrød uden skorpe og kerner
1 dl Vand
2 stk (33 cl) Hvidtøl
0,5 Spsk Salt
1,5 Spsk Brun farin
Topping
2,5 dl Fløde

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Klassisk Øllebrød

En klasisisk dansk madret

  • 30
  • Servere
  • Let

ingredienser

Intro:

del

Øllebrød – en traditionel dansk madret.
Prøv denne særdeles velsmagende klassiker af øllebrød.
Server evt. øllebrød sammen med flødeskum.
Du får den lækre opskrift lige her på deligour.dk

Prøv evt. vores lækre Scrambled egg (røræg)

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Skær brødet i terninger og tilsæt de resterende ingredienser i en gryde.
Sæt gryden i kog, og lad det simre i 20 minutter.
Blend det hele sammen, til det har en passende konsistens - tilsæt evt. vand hvis grøden er for tyk.
lad retten simre i ca. 10 minutter.
Smag øllebrød til.

2
Færdig

Topping

Pisk fløden til skum, og server det sammen med øllebrød.
Velbekomme. :)

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
boller uden æg
Tidligere
Boller uden æg
Pølsemix
Næste
Pølsemix
boller uden æg
Tidligere
Boller uden æg
Pølsemix
Næste
Pølsemix

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: