0 0
Kringle – verdens bedste

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

50 gram Gær
4 stk Æg
550 Gram Margarine
450 Gram Hvedemel
450 Gram Sukker
2 Tsk Kardemomme
4 Tsk Kanel
1 Pk Rosiner
1 ps Hasselnødder
1 kop lunkent vand Vand

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kringle – verdens bedste

Verdens bedste kringle!

  • 15
  • Let

ingredienser

Intro:

del

verdens bedste kringle

Søren ryge har fundet verdens bedste kringle.
Opskriften er lavet af Anne Margrethe  fra Hirtshals.
Vi syntes også at den er verdens bedste kringle.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Ingredienser i en skål

smuldre en pakke gær i en skål, tilsæt lidt salt og en kop lunkent vand.
3 spsk sukker og 3 æg.
skær 330 gram margarine i stykker og smuldre det.
Sæt skålen et lunt sted - det må ikke blive rørt sammen.
der skal den bare stå i 25 minutter.

2
Færdig

Tilsæt mel

efter de 25 minutter bobler det i skålen.
Hæld 450 Gram mel i. nu skal det hele bare æltes godt i skålen.
klumpen sættes atter til hævning i mindst 1 time.

3
Færdig

Dejen hældes ud på borden.

ælt dejen godt på bordet.
Den skal rulles og foldes flere gange, og heletiden drysses der lidt
mel på bordet så dejen ikke klistrer.
Når dejen er klar, skæres den i 4 stykker ca 15 cm brede.

4
Færdig

Remoncen

225 gram sukker, 220 gram margaine, samt kardemomme og kanel, den skal varmes i en gryde til
den er tyktflydende.

5
Færdig

kringlerne lukkes.

Remoncen hældes ud på de 4 stænger og foldes sammen.
ønskes der rosiner i, skal de lægges på inden remoncen hældes i kringlerne.
Kringlerne placeres på en bageplade med bagepapir.
pensles med æg.
Kinglerne sættes atter til hævning i 30 minutter.

6
Færdig

kringlerne i ovnen

Kringlerne drysses med sukker og nødder.
Placeres i ovnen ved 225 grader i 1 minut og sættes så ned på 200 grader.
kringlerne bages i ca 15 minutter.
Som Anne Margrethe fortalte i programmet, hold øje med dem!

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
kagemand
Tidligere
Kagemand af vandbakkelse
havregrynsboller
Næste
Havregrynsboller
kagemand
Tidligere
Kagemand af vandbakkelse
havregrynsboller
Næste
Havregrynsboller

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: