0 0
Langtidshævet boller

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
25 Gram Gær
2 Tsk Salt
1 Spsk Honning
8 dl lunkent Vand
350 Gram Havregryn
400 Gram Hvedemel

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Langtidshævet boller

Lækre langtidshævet boller

ingredienser

Sådan gør du:

del

Langtidshævet boller – smager virkelig godt.
Lad dem blot hæve natten over, eller 6-8 timer.
Du får opskiften på de lækre boller lige her 🙂

(Visited 8 times, 1 visits today)

Rækkefølge:

1
Færdig

Opløs gær

Gæren opløses i det lunkent vand i en skål.
Salt og honning tilsættes, og røres rundt.
Tilsæt de resterende ingredienser, og ælt det godt.
Sættes til hævning i mindst 6 timer.

2
Færdig

Bageplade med bagepapir

Dejen sættes på en bageplade med 2 skeer.
Bages ved 250 grader i ca. 16 minutter.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
lasagne
Tidligere
Lasagne
Svensk pølseret
Næste
Svensk pølseret
lasagne
Tidligere
Lasagne
Svensk pølseret
Næste
Svensk pølseret

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: