0 0
Norsk festkage

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
Bund
150 Gram Sukker
150 Gram Smør
150 Gram Hvedemel
5 Stk Æggeblomme
4 Spsk Sødmælk
1 Tsk Bagepulver
Toppen
5 Stk Æggehvider
200 Gram Sukker
50 Gram Hakkede mandler
Fyld
Hjemmelavet Kagecreme
250 ml Fløde

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Norsk festkage

En lækker norsk specialitet

ingredienser

Intro:

del

Norsk festkage – En lidt anderledes lagkage.
Den norsk festlagkage, minder meget om den gode gamle guldlagkage.
Den smager fantastisk – prøv opskriften her.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Bund

Æg og sukker røres sammen til det bliver en luftig masse.
Tilsæt de resterende ingredienser og rør det godt sammen.
Fordel dejen i en springform med bagepapir.

2
Færdig

Toppen

Pisk æggehviderne og sukker stive.
Fordel det over kagen, og drys mandlerne ovenpå.
Bag kagen ved 180 Grader i ca. 30 minutter.

3
Færdig

Fyld

Lav en vaniljecreme - prøv vores lækre vaniljecreme her http://deligour.dk/recipe/vaniljecreme/ .
Pisk fløden til skum og bland vaniljecremen sammen med flødeskummet.

4
Færdig

Kagen

Når kagen er afkølet skæres den midt over.
Fordel fyldet over den ene del af kagen, og læg den anden del ovenpå.
Drys evt. lidt hakket mørk chokolade ovenpå.
Kagen er nu klar til servering.
Velbekom.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
vaniljecreme
Tidligere
Kagecreme
pølsehorn
Næste
Pølsehorn
vaniljecreme
Tidligere
Kagecreme
pølsehorn
Næste
Pølsehorn

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: