0 0
Oksegrydesteg

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
1200 Gram Oksegrydesteg
25 Gram Smør
2 stillke skåret i skiver Bladselleri
3 stk skællet og skåret i skiver Gulerødder
1 stk skåret i skiver Porre
2 Terninger Oksebouillon
3 Fede Hvidløg
Salt
Sovs
Meljævning
Madkulør
Salt og peber

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Oksegrydesteg

særdeles lækker og velsmagende.

ingredienser

Intro:

del

Oksegrydesteg – Langtidsstegt med grøntsager.
Prøv denne utrolig lækre og nemme opskrift på oksegrydesteg.
Den blive utrolig mørt, og med en smag du kommer til at elske.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Brun oksegrydesteg

Kom smør i en gryde. Tilsæt oksekødet og brun det godt af på alle sider.
Tilsæt vand så kødet er dækket, og tilsæt de resterende ingredienser.
lad det simre i mindst 2 timer.
Efter 2 timer tages kødet op, krydres med friskkværnet salt og peber.
Kødet pakkes ind i alufolie.

2
Færdig

Sovsen

si skyen og jævn den op med en meljævning.
Sovsen smages til og farves med lidt kulør.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
tebirkes med kvark
Tidligere
Tebirkes med kvark
vaniljecreme
Næste
Kagecreme
tebirkes med kvark
Tidligere
Tebirkes med kvark
vaniljecreme
Næste
Kagecreme

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: