0 0
Pølsehorn

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
25 Gram Smør
250 ml Mælk
25 Gram Gær
2 Tsk Sukker
1 Tsk Groft salt
380 Gram Hvedemel
5 Stk Wienerpølser
Fyld
2 dl Ketchup
1 Stk Løg
Pynt
1 stk Æg
Sesamfrø

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pølsehorn

Pølsehorn som bevarer den lækre luftige konsistens.

ingredienser

Intro:

del

Pølsehorn –  der bevarer den lækre luftige konsistens.
De indeholder wienerpølse og en særdeles lækker fyld.
Prøv dem  –  de er nemme og hurtige at lave.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Dejen

Smelt smør i en gryde ved mellem varme.
Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.
Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).
Ælt det hele godt sammen.
Stil det til hævning i ca. 1 time.

2
Færdig

Fyld

Skær løg i små tern, og kom det sammen med ketchup.
Rør det sammen.

3
Færdig

Form pølsehornene

Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.
læg en pølse på, og kom lidt fyld ved siden af.
Rul den sammen og luk enderne.
Sættes på en bradepande med bagepapir.

4
Færdig

Pynt

Pensl dem med 1 æg.
Pynt dem med sesamfrø.
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.

5
Færdig

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
norsk festkage
Tidligere
Norsk festkage
skinkehorn med ost
Næste
Skinkehorn med ost
norsk festkage
Tidligere
Norsk festkage
skinkehorn med ost
Næste
Skinkehorn med ost

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: