0 0
Rabarberkage med marengs

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
Bund
125 Gram Sukker
125 Gram Smør
4 Stk Æggeblomme
1 Stk Æg
250 Gram Hvedemel
1 Tsk Bagepulver
150 Gram Rabarber
Marengs
4 Stk Æggehvider
250 Gram Sukker

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

ingredienser

Intro:

del

Rabarberkage med marengs – ala bedstefar med skæg.
En fantastisk kage som passer perfekt til en dejlig sommerdag.
Du får den lækre opskrift lige her på Deligour.dk.

Prøv evt. også vores lækre Citronmåne

(Visited 111 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Bunden

Blødt smør og sukker røres sammen.
Æggeblommer og æg piskes i.
Bland mel og bagepulver i, og rør det godt sammen.
Fordel dejen i en springform på ca. 24 cm.
Rabarberne skæres i tynde skiver, og fordeles over dejen.
Rabarberne trykkes let ned i dejen.
Bunden bages ved 180 Grader i 30 minutter.

2
Færdig

Marengs

Æggehviderne piskes stive, og sukkeret tilsættes lidt efter lidt imens der piskes godt.
Fordel marengsen over din rabarberkage.
Kagen bages videre ved 150 grader i 30 minutter.
Kagen serveres lun.
Velbekom.

3
Færdig

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
Rabarbertærte
Tidligere
Rabarbertærte med smuldredej
boller uden æg
Næste
Boller uden æg
Rabarbertærte
Tidligere
Rabarbertærte med smuldredej
boller uden æg
Næste
Boller uden æg

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: