0 0
Risalamande

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
3 dl Vand
180 gram Ris
1 Liter Sødmælk
500 ml Fløde
2 Spsk Sukker
2 Stk Vaniljestang
100 Gram Smuttede mandler

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Risalamande

Her er den klassiske opskrift på risalamande, som er en god afslutning på en dejlig julemiddag.
Velbekom :)

  • Servere
  • Let

ingredienser

Intro:

del

risalamande

Her er den klassiske opskrift på risalamande, som er en god afslutning på en dejlig julemiddag.
Server den evt. med denne Jordbærsauce

(Visited 27 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Risengrød

Sæt en tykbundet gryde på kogepladen, og tilsæt vand og ris.
kog det ved jævn varme og under fast omrøring i ca. 2 min.

2
Færdig

Tilsæt mælk

Tilsæt mælk og bring grøden i kog under fast omrøring ved høj varme.
når det har kogt, skues derned til svag varme, og der røres i ca. 2 minutter.

3
Færdig

flæk vaniljestængerne

flæk vaniljestængerne og skrab vaniljekornene ud. vend vaniljekornene i sukker så vaniljekornene bliver adskilte.
kom blanding i risengrøden.
Læg låg på og kog risengrøden i ca. 45 minutter. der skal røres jævnligt.
Når grøden er færdig stilles den et køligt sted.

4
Færdig

Hak mandlerne

Tag evt en mandel til mandelgaven fra.
Hak de resterende mandler.
Rør mandlerne sammen med risengrøden.

5
Færdig

Pisk fløden

Pisk fløden til en luftig flødeskum.
vend forsigtig 2/3 del af flødeskummet i risengrøden.
Tilsæt den sidste 1/3 del af flødeskummet, til den ønskede konsistens er opnået.
Læg den hele mandel i din risalamande.
Stil risalamanden tildækket et køligt sted.

6
Færdig

God apetit

og god jagt :-)

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
vaniljekranse
Tidligere
Vaniljekranse
kartoffel-porresuppe
Næste
Kartoffel-porresuppe
vaniljekranse
Tidligere
Vaniljekranse
kartoffel-porresuppe
Næste
Kartoffel-porresuppe

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: