0 0
Scrambled egg (røræg)

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
8 Æg
1,5 dl Sødmælk
10 Gram Smør
Salt og peber
Brunch pølser
Bacon i skiver

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Scrambled egg (røræg)

Scrambled egg (røræg) - en klassiker til morgenbordet.

ingredienser

Intro:

del

Scrambled egg (røræg) – en klassiker til morgenbordet.
Her får du den perfekt scrambled egg til brunch og morgenbordet.
Du får opskriften på scrambled egg lige her.

Prøv evt vores opskrift på Havregrynsboller .

(Visited 16 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Scrambled egg

Pisk æg, mælk og salt og peber sammen.
Kom smør på panden og lad det smelte.
Hæld massen på panden, og lad den stivne en anelse.
kør en palet fosigtig rundt i din scrambled egg.
Når alt scrambled egg er stivnet tages panden af, og lad den stå et øjeblik i panden.
Pølser og bacon steges og kommes ovenpå, velbekom.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
bananpandekager
Tidligere
Bananpandekager – Uden sukker
kanelkage
Næste
Kanelkage – uden æg
bananpandekager
Tidligere
Bananpandekager – Uden sukker
kanelkage
Næste
Kanelkage – uden æg

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: