0 0
Skinkehorn med ost

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
25 Gram Smør
250 ml Mælk
25 Gram Gær
2 Tsk Sukker
1 Tsk Groft salt
380 Gram Hvedemel
10 Skiver Røget skinke
Revet ost
Pynt
1 Stk Æg
Birkes

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Skinkehorn med ost

Skinkehorn som bevarer den luftige konsistens

ingredienser

Intro:

del

Skinkehorn med ost –  der bevarer den lækre luftige konsistens.
De indeholder røget skinke, og lidt revet ost.
Prøv dem  –  de er nemme og hurtige at lave.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Dejen

Smelt smør i en gryde ved mellem varme.
Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.
Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).
Ælt det hele godt sammen.
Stil det til hævning i ca. 1 time.

2
Færdig

Form skinehornene

Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.
Læg 1 stk skinke på, og kom ost ovenpå
Rul den sammen og luk enderne ( det er vigtigt at enderne er tætte pga. osten)
Sættes på en bradepande med bagepapir.

3
Færdig

Pynt

Pensl dem med 1 æg, og pynt dem med birkes.
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
pølsehorn
Tidligere
Pølsehorn
blomkål
Næste
Blomkål
pølsehorn
Tidligere
Pølsehorn
blomkål
Næste
Blomkål

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: