0 0
Stegt flæsk med persillesovs

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
16 skiver Stegt flæsk
1 kg Katofler
2 dl Frisk hakket persille
salt
500 ml Mælk

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs.

  • 40
  • Servere
  • Let

ingredienser

Intro:

del

stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs, er en meget kendt dansk ret. Som er bestående af ovn eller pandestegte flæsk.

Menuen blev i øvrigt kåret som danmarks nationalret.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Stegt flæsk

først finder du en bradepande og lægger alufolie i bunden. Efterfølgende lægger du dine 16 stk flæsk over på bradepanden. steg dem ved 250 grader til de er lækre gyldne i farven. det bedste resultat opnås, hvis du vender dem halvvejs. de skal ca. steges i 30 minutter i alt.

2
Færdig

Skræl kartoflerne

Skræl ca. 1 kg kartofler - tilsæt lidt en knivspids salt.
Kog kartoflerne til de ikke er hårde at stikke i med en gaffel.

3
Færdig

Persillesovs

Tænd kogepladen så den er på midt ( vores er fra 1-9, vi valgte at køre på 5) smelt smørret og tilsæt melet. Pisk melet ud i smøret og tilsæt mælken. pisk til der ikke er klumper i sovsen.
Tilsæt dine 2 dl hakket persille og lad sovsen koge. slut af med af med at smag sovsen til med salt.

4
Færdig

God apetit

du er nu klar til at nyde din stegt flæsk med persillesovs.
god apetit.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
Banankage med chokoladeovertraek
Tidligere
Banankage med chokoladeovertræk ( lækker luftig kage)
kyllingefrikadeller
Næste
kyllingefrikadeller
Banankage med chokoladeovertraek
Tidligere
Banankage med chokoladeovertræk ( lækker luftig kage)
kyllingefrikadeller
Næste
kyllingefrikadeller

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: