0 0
Stuvet makaroni

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
200 Gram Makaroni
2,5 dl Vand
20 Gram Salt
40 Gram Smør
40 Gram Hvedemel
4 dl Mælk

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Stuvet makaroni

Stuvet makaroni med røde pølser

  • Servere
  • Let

ingredienser

Intro:

del

Stuvet makaroni er altid et hit herhjemme.
Det er utrolig nemt at lave  – og smager fantastisk.
Vi servere stuvet makaroni med røde pølser.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Kog makaronien

Hæld vand i en gryde.
Knæk makaronien i ca. 5 cm stykker.
Kom en smule salt ned til makaronien.
koges til de er møre.
Hældes i dørslag og dryppes af for vand.

2
Færdig

lav sovsen

Smelt smør i en gryde.
Når smørret er smeltet, tilsættes mel og der røres godt rundt.
Mælken tilsættes og småkoges i ca 5 minutter.
makaronien kommes i saucen, det skal nu stå og simre i ca. 5 minutter.
smages til med salt.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
blomkaalstoast
Tidligere
Blomkålstoast
millionboef
Næste
Millionbøf
blomkaalstoast
Tidligere
Blomkålstoast
millionboef
Næste
Millionbøf

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: