0 0
Svensk pølseret

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
1000 Gram (kogte og skæres i tern) Kartofler
500 Gram(Skæres i skiver) Røde pølser
2 Stk (Fint hakket) Løg
10 Gram Smør
3 Tsk Paprika
100 Gram Ketchup
1 dl Mælk
2,5 dl Fløde
0,5 Tsk Groft salt
0,5 Tsk Peber

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svensk pølseret

En lækker gryderet

ingredienser

Intro:

del

Svensk pølseret – en særdeles kendt gryderet.
Retten er en lækkerbiksen for både store og små.
Du får den lækre ret lige her.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Svits løg

lad smørret blive gyldent i en gryde og svits efterfølgende løgene.
Tilsæt paprika og pølser, svits det i ca 3 min. De øvrige ingredienser tilsættes, og bringes i kog.
Når retten har været i kog, skrues der ned til jævn varme.
Der røres jævnligt rundt i gryden.

Lad retten simre i mindst 30 minutter.
Gryderetten er klar til servering.

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
langtidshævet boller
Tidligere
Langtidshævet boller
wok med nudler
Næste
Wok med nudler
langtidshævet boller
Tidligere
Langtidshævet boller
wok med nudler
Næste
Wok med nudler

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: