0 0
Wienerschnitzel af svinemørbrad

del det med dine venner:

Eller du kan kopiere linket og dele det.

ingredienser

juster portioner
2 stk Svinemørbrad
1 pakke Rasp
250 gram Smør
2 stk Æg
Smørsovs
200 Gram Smør

Gem denne opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Wienerschnitzel af svinemørbrad

Wienerschnitzel af svinemørbrad er en ren klassiker.

ingredienser

Intro:

del

Wienerschnitzel af svinemørbrad er en ren klassiker.
Serveres med brasede kartofler og ærter – mums.
Brasede kartofler
Toppings til Wienerschnitzel

Du kan finde opskriften lige her.

(Visited 338 times, 1 visits today)

Sådan gør du:

1
Færdig

Wienerschnitzel

Skær de 2 svinemørbrad midt over, så du har 4 halve mørbrad.
Skær de 4 halve mørbrad på langs, halvt igennem.
Bank dem flade med en kødhammer.
Vend dem i pisket æg med mælk og efterfølgende i rasp.

2
Færdig

Wienerschnitzlerne steges

Steg Wienerschnitzlerne i i rigtig smør, til de er sprøde.

3
Færdig

Smørsovs

Smelt smørret på samme pande, som du stegte Wienerschnitzlerne på.
Server det sammen med Wienerschnitzlerne

Deligour.dk

Opskrift Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser til denne opskrift endnu, brug venligst formularen til at skrive din anmeldelse
Hindbærsauce
Tidligere
Hindbærsauce
Brasede kartofler
Næste
Brasede kartofler
Hindbærsauce
Tidligere
Hindbærsauce
Brasede kartofler
Næste
Brasede kartofler

Tilføj din kommentar

%d bloggers like this: